FNC

Vaso Bakočević i Croata sukobili se na otvorenom treningu, razdvajali ih timovi

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

TREĆA priredba u organizaciji FNC-a nedavno je prebačena s Paga u Zagreb.  Podsjećamo, ona je trebala biti održana na Pagu, ali se zbog odluke Civilnog stožera seli u Zagreb, u dvoranu American Top Teama. 

Glavna borba večeri 31. srpnja bit će okršaj Vase Bakočevića i Ivice Truščeka. Crnogorski i hrvatski borac zajedno imaju 132 meča, a svoju popularnost sagradili su na beskompromisnom pristupu. Prihvaćaju borbe bilo gdje, protiv bilo koga. 

FNC je iz tog razloga dao dodatni štih ovoj borbi. Naime, pobjednik će ponijeti BMF  Balkan pojas, namijenjen najopakijem borcu na Balkanu. 

Incident na otvorenom treningu

Borci su u dvorani ATT-a održali otvoreni trening na kojem je došlo do incidenta. Vaso Bakočević nije se mogao suzdržati, htio se potući s Franciscom Croatom Barrijem još i prije same borbe, odmah na otvorenom treningu.

Bakočević je poznat po nadimku "Psihopata", a još ranije provocirao je Croatu. Sada je otišao i korak dalje nakon što mu je nešto dobacio na treningu, a onda je krenulo naguravanje. 

U sve su se umiješali timovi spomenutih boraca koji su ih maknuli iz dvorane. Kako je izgledao cjelokupni trening, možete pogledati u galeriji ispod teksta. 

Pročitajte više