Veznjak Argentine: Zaslužili smo finale Svjetskog prvenstva

Foto: EPA

ARGENTINA je pobijedila Hrvatsku 3:0 u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. U finalu će igrati protiv boljeg iz utakmice Francuska - Maroko, dok će Hrvatska protiv poraženog igrati za treće mjesto. Julian Alvarez zabio je dva, a Leo Messi jedan gol argentinske momčadi.

"Ovo je nestvarno. Žestoko smo radili da dođemo do finala, mislim da smo to itekako zaslužili. Imamo vjeru i ne umaramo se to ponavljati. Osvojili smo naslov prvaka Južne Amerike, želimo i radimo da bismo bili prvaci svijeta. Doživjeli smo težak udarac na početku ovog turnira, kada smo izgubili utakmicu od Saudijske Arabije.

Nakon toga nam je svaka utakmica bila finale. Ova momčad je pokazala za što je sposobna, a navijači su naša velika snaga. Zajedno želimo otići do kraja", rekao je veznjak Argentine Rodrigo de Paul nakon utakmice.

"Nas 26 smo ratnici"

Branič Nicolas Otamendi je dodao: "Radili smo za ovo od prvog dana. Jaka smo momčad. Još postoji mali korak do cilja i nadamo se sretnom kraju. Nas 26 smo ratnici. Spremni smo se uvijek boriti do kraja."

"Sretan sam zbog ulaska u finale i sretan sam zbog načina na koji smo to ostvarili. Svi guramo u istom smjeru, tako je najbolje. Sve smo bliže svom snu, a ova nam pobjeda daje veliki mir prije najveće utakmice. Dajemo uvijek sve od sebe na terenu. Tako je bilo prije, tako će biti do kraja", izjavio je Nicolas Tagliafico.

Pročitajte više