Video - Schaub nokautirao Cro Copa u trećoj rundi: "Mirko, ti si razlog što sam počeo"

BRENDAN SCHAUB nokautirao je Mirka Filipovića u trećoj rundi prve borbe večeri 128. UFC spektakla u New Jerseyju.

> Video - Schaubov nokaut presudio: "Cro Cop je gotov s UFC-om!"

Cro Cop i Schaub sučelili su se već u prvoj borbi večeri, a hrvatskog je borca podržao veći broj hrvatskih navijača.

Nakon početnih nekoliko aperkata Schaub je pritisnuo Cro Copa uz ogradu i zadao mu neugodan udarac u potiljak. Sljedećim udarcem ga je srušio, ali se Mirko oslobodio udarcem u glavu. Schaub je dulje od minute udarao Mirka na podu, ali se uspio ustati i uzvratiti mu prije kraja runde.

Schaub je Mirka i u drugoj rundi srušio na pod, zadao mu nekoliko udaraca, i ponovo se Cro Cop ustao i pritisnuo Schauba uz ogradu pogodivši ga laktom u glavu. Činilo se da je Schaubu slomljen nos zbog mnogo krvi, pa je sudac nakratko prekinuo borbu. Do kraja druge runde Filipović je još jednom napao laktom, ali to je bilo sve.

I u trećoj rundi Mirko je prvo završio na podu, a onda se ustao i zadao par dobrih udaraca u tijelo. Na isteku četvrte minute, Schaub je desnicom pogodio Cro Copa u lijevu stranu glave, a hrvatski se borac srušio na pod, nakon čega ga je Amerikanac još jednom pogodio šakom direkt u glavu.

"Ti si razlog što sam počeo s ovim sportom", rekao je Schaub dok se nakon borbe pozdravljao s Filipovićem.

"Nije bilo loše. Lijep poklon za rođendan koji mi je bio jučer. Mirko je bio jako opasan. Dobio sam novo iskustvo", dodao je Schaub.

Filipoviću je to bio peti poraz u devetoj borbi pod okriljem UFC-a i drugi uzastopni nakon što ga je u rujnu prošle godine koljenom nokautirao Frank Mir. Po ugovoru ima odraditi još dvije borbe, za koje je ranije najavio da neće propustiti čak ni u slučaju poraza od Schauba.

Pročitajte više