VIDEO Antiseks kreveti stigli su u Olimpijsko selo u Parizu

ŠPANJOLSKI mediji danas su objavili da su u Olimpijsko selo u Parizu već stigli antiseks kreveti na kojima će sportaši spavati tijekom Olimpijskih igara koje su na rasporedu ove godine od 26. srpnja 2024. do nedjelje 11. kolovoza 2024. Za izradu 18.000 kreveta u olimpijskom selu koristio se reciklirani karton. Madraci su napravljeni od polietilena, a poslije natjecanja iskoristit će se u proizvodnji plastike.

Kreveti su dužine 2.1 metar i nosivosti do 200 kilograma. Vjeruju da ove dimenzije svim natjecateljima pružaju nužne uvjete za odmor. Odluka je u skladu s ekološkim standardima koje su ranije postavili organizatori Olimpijskih igara. Svaki krevet imat će i tri jastuka koji će ga činiti udobnijim, a svaki će natjecatelj moći u posebnoj aplikaciji odabrati jastuke prema svojoj tjelesnoj težini.

Prozvani su antiseks krevetima jer su, kako je priopćeno kada su prvi puta korišteni na Olimpijskim igrama u Tokiju, preslabi da bi izdržali bilo kakvu vrstu intimnog odnosa. Video kreveta pogledajte OVDJE.

Pročitajte više