lige petice

VIDEO Bijesni Mbappe ignorirao Tuchela nakon što ga je izvadio u 90. minuti

Screenshot: Twitter

KYLIAN MBAPPE imao je vikend za pamćenje. Prvo je postigao lijep gol za preokret protiv Montpelliera, a onda je divno asistirao Icardiju za potvrdu pobjede PSG-a (1:3).

Uslijedila je potom zamjena u 90. minuti i tu je nastao problem.

Odnos Kyliana Mbappéa i Thomasa Tuchela postaje sve kompleksniji i sve češće završava na sportskim naslovnicama kao ozbiljna špekulacija, praktički najava, da u Parizu može o(p)stati samo jedan od njih dvojice.

Najbolji mladi igrač svijeta nije zadovoljan u PSG-u, a njegov tihi bojkot postaje sve glasniji. Priča se da Mbappé svim silama pokušava isprovocirati transfer u Real Madrid, a njemački stručnjak se baš i ne trudi odvratiti ga od toga.

Ono što se sinoć dogodilo u 90. minuti utakmice u Montpellieru dodatno će pokvariti odnos između njih dvojice. Dovoljno je pogledati trenutak u kojem mladi Francuz napušta teren. Tuchel ga pokušava bodriti, čestita mu i nešto objašnjava, međutim Mbappéa ništa od toga ne interesira. Očito je ljut zbog zamjene i ne želi ni čuti, a ni pogledati Nijemca čije će bijesno lice kasnije uhvatiti kamera.


Nije tajna da Mbappéu dosta smeta Tuchelov stav da je Neymar prva zvijezda ekipe iz Pariza. Također, zamjera mu neke odluke iz prošle sezone, kada ga je ostavljao na klupi ili izostavljao iz momčadi, zbog čega će ovaj izgubiti utrku s Lionelom Messijem za Zlatnu kopačku. Naime, Francuz je odigrao pet utakmica manje od Argentinca i dao samo tri gola manje.

Svoje nezadovoljstvo u nekoliko navrata iskazao je propuštanjem treninga ili kašnjenjem. Da nema status prve zvijezde momčadi, Tuchel mu je dodatno "objasnio" kažnjavajući ga zbog nediscipline.

Sve ukazuje na to da je Mbappé izabrao. Napustiti Pariz, naravno. Sada ostaje pitanje gdje će se skrasiti.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više