VIDEO Bijesni Simeone dojurio pa odgurivao legendu Borussije. Morali su ih razdvojiti

Screenshot

ATLETICO MADRID je na domaćem terenu pobijedio Borussiju Dortmund 2:1 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. Rodrigo de Paul u četvrtoj i Samuel Nino u 32. minuti bili su strijelci madridskog sastava, dok je za Borussiju zabio Sebastien Haller u 82. minuti.

U drugom poluvremenu došlo je do naguravanja trenera Atletica Diega Simeonea i sportskog direktora Borussije Sebastiana Kehla. Kehl se žalio na navodni prekršaj De Paula nad kapetanom Borussije Emreom Canom, no glavni sudac utakmice Marco Guida pustio je igru i Atletico je krenuo u napad, što se nije svidjelo klupi dortmundskog kluba.

Ubrzo nakon toga kamere su snimile Simeonea i Kehla kako se približavaju i unose licem u lice, pri čemu je Argentinac stavio ruke na Kehlovo tijelo i dvaput ga odgurnuo. Veći sukob odmah je spriječen, što možete pogledati na snimci ispod.

VIDEO: Arena Sport

Kehl: Dogodilo se to zbog situacije na terenu, Simeone zna zašto.

Kehla su nakon utakmice pitali što se dogodilo. "Ne trebamo govoriti o tome, već o onome što je bilo na terenu. Bili smo jako dobri u drugom poluvremenu. Emocije se nakupe u takvoj situaciji. Večeras je trebalo pokazati stav, ništa više od toga.

Dogodilo se to zbog situacije na terenu, Simeone zna zašto. Ostavimo sve na tome", rekao je Kehl, inače legenda Borussije u kojoj je kao igrač bio od 2002. do 2015. godine i s njom osvojio šest trofeja.

Izjavu je dao i trener Borussije Edin Terzić: "To je dio igre. Ne trebaš samo 11 igrača na terenu, već i sve ljude na klupi. Nije ništa čudno ni iznenađujuće vidjeti takvu situaciju u trenerskoj zoni."

Pročitajte više