Video - Bišćan: Armenci nisu toliko loši kakvima ih se prikazalo


DINAMO je protiv Pjunika ostvario pobjedu 3:0 i osigurao si nastup u trećem pretkolu gdje čeka pobjednika susreta između irskog i austrijskog prvaka, Bohemiansa i Salzburga.

Nakon utakmice trener Jurčić priznao je kako mu je laknulo: "Prvo poluvrijeme bilo je jako zabrinjavajuće, ali najbitnije je u ovom trenutku da idemo dalje", kazao je u hipu Jurčić otkrivši potom i razloge slabe predstave u prvom poluvremenu koja je u nekoliko navrata mogla rezultirati i vodstvom gostiju:

Jurčić: Idem u Irsku, ali u ovom trenutku važnije nam je otvaranje HNL-a

"Mislim da moji igrači upijaju sve ovo loše oko sebe, previše su se obazirali na komentare prve utakmice nakon koje smo nezasluženo primili mnoštvo kritika. Ne mogu se oteti dojmu da su u prvom dijelu utakmice igrali s tonom tereta na leđima, ali u nastavku je to bilo puno bolje. Puno samopouzdanije su djelovali moji igrači i čestitam im na pobjedi. Naš problem je što nam se uvijek najcrnje misli motaju po glavi, a kad vidite kako dečki igraju nakon postignutog drugog gola vidite da zapravo nemate razloga tako razmišljati."

Na kraju je Dinamov trener još jednom istaknuo: "Zadovoljni smo rezultatom, jasno je da bi volio da je što više mojih igrača zatreslo mrežu, ali ne smijemo biti nezadovoljni. Sutra idem u Irsku pogledati budućeg protivnika, ali u ovom trenutku nama je najvažnije otvaranje prvenstva u subotu."

Bišćan: Nisu toliko loši kakvima ih se prikazalo

Dinamov kapetan je u kratkom komentaru utakmice komplimentirao gostima: "Nisu oni toliko loši kakvima ih se prikazalo. Nismo si smjeli dopustiti da primimo gol jer bi tada posao bio puno teži. U nastavku smo se digli i odigrali koliko toliko kvalitetno. Nije ih bilo lako pobijediti, stalno igraju borbeno i smetaju u sredini", rekao je Bišćan i konstatirao kako Modroj obrani silno nedostaje Robert Kovač:

"Iako su i Lovren i Barbarić pokazali da se na njih mora računati, puno nam nedostaje Robert Kovač, svi znamo o kakvoj je klasi riječ."

Pročitajte više