MMA

VIDEO Borac kojeg je Cro Cop nazvao diplomiranim idiotom priveden. Prebio je muškarca

Foto: AP Photo/Jeff Chiu/Guliver Image

BIVŠI UFC-ov borac i svojevremeno jedna od najvećih borilačkih zvijezda Chael Sonnen (44) uhićen je nakon što je u hotelu u Las Vegasu izazvao incident koji je rezultirao fizičkim nasiljem.

Kako piše TMZ, Sonnena su svjedoci vidjeli kako glasno lupa na vrata jedne hotelske sobe. U jednom trenutku pored njega su prošli muškarac i žena. Izbila je svađa, a uskoro je Sonnen zgrabio muškarca za vrat i zakucao ga o vrata. Žena je počela vrištati i uskoro je pozvana policija.

Nije poznat uzrok svađe niti poznaju li se Sonnen i par otprije. Bivši borac je priveden, ali ne i uhićen jer zasad nema dovoljno dokaza vezanih uz čitavu situaciju.

Sonnen je svojevremeno čak dvaput napadao UFC-ov pojas, a kasnije se borio i u Bellatoru protiv drugih veterana-legendi poput Fedora, Quintona Jacksona i Wanderleija Silve. Bio je poznat kao jedan od prvih pravih trash-talkera u MMA-u. Svojevremeno je prozvao čak i Mirka Filipovića, a hrvatski borac nije mu ostao dužan.

"Taj tip je jedan diplomirani idiot. Žao mi je samo što nije malo teži pa da se borimo ili da dođe na Jadran pa da ga napucam u tu bezobraznu guzicu", rekao je tada Cro Cop.

Pročitajte više