Video: Brazilski tinejdžer "lignja" - Novi Ronaldinho pred vratima Chelsea

17-GODIŠNJI igrač brazilskih Corinthiansa, Lulinha, nova je meta londonskog Chelsea, koji je u njemu pronašao novog Ronaldinha.

Mladi napadač, kojeg su u klubu prozvali "lignja" jer ga protivničke obrane nikako ne uspijevaju uhvatiti, u pregovorima je s londonskim klubom oko mogućeg transfera koji bi se trebao realizirati u siječnju. Roman Abramovič za "lignju" je navodno spreman izdvojiti čak osam milijuna funti.

Lulinhov agent Walter Ribiero otkrio je kako se nada da će pregovore s Chelseajem finalizirati već danas. "Ostajem u Londonu kako bih završio pregovore s Chelseajem. Očekujem njihovu ponudu u toku dana", rekao je Ribiero za Daily Express. "Obje su strane zainteresirane, Corinthiansi su ga voljni prodati, a njemu će biti čast igrati za Chelsea."

Predsjednik Corinthiansa Andres Sanchez potvrdio je kako Lulinhi neće stajati na putu ukoliko se dogovori s Chelseajem. "Želimo da se ovaj transfer dogodi. Za nas je to dobar posao. Svi se nadamo da će dogovor biti postignut čim prije", podvukao je Sanchez.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više