VIDEO Nećete vjerovati što je Brozović promašio protiv Torina

Foto: Getty Images / Guliver Image

INTER je pobijedio Torino 2:1 u 10. kolu Serie A, ali nevolje Marcela Brozovića se nastavljaju, konačno je spojio tri utakmice zaredom kod Franka de Boera, ali nikako da uđe u ritam. Protiv Torina je ispromašivao sve što je mogao i umalo je koštao trenera crno-plavih bodova, a ono promašaj iz 66. minute prepričavat će unucima u nevjerici.

Nakon što je pocrvenio protiv Southamptona prije tjedan dana u Europa ligi, u porazu od Atalante namjestio je jedini Interov gol i činilo se kako stižu vedriji dani za hrvatskog reprezentativca, no odigrao je vjerojatno najlošiju utakmicu ove sezone.

Protiv Torina je mogao do svog prvog gola ove sezone, ali u razmaku samo tri minute promašio je dva čista zicera. Da stvar bude gora u tom razdoblju gosti su izjednačili i činilo se kako će odnijeti bod sa Giuseppe Meazze. No Mauro Icardi spasio je Inter sjajnim golom pri kraju utakmice za 2:1 i De Boerovu guzicu, te barem privremeno kupio mir svom treneru kojem se opasno trese stolica.



U 63. promašio zicer, a u 66. nepromašivo

Interu je nasušno bila potrebna pobjeda protiv Torina i dobro mu je krenulo, Mauro Icardi iskoristio je pogrešku Joea Harta i na pauzu se otišlo s 1:0, ali u nastavku je na scenu stupio Marcelo Brozović.

U 63. minuti igrač utakmice Icardi sjajno ga je pronašao u šesnaestercu, ostao je potpuno sam na desnoj strani i opalio, golman gostiju blokirao je udarac, no lopta se odbila nazad na glavu Brozoviću. Nije se snašao ni iz drugog pokušaja, te je ovaj put prebacio cijeli gol.

Već u idućoj akciji Torino je izjednačio nakon komičnog sudara Interovih braniča i domaćima se smiješila katastrofa,a De Boeru otkaz.

U 66. minuti Icardi je ponovno glavom poslužio Brozovića, vratio je loptu praktično pred golom, ali Brozović je iz nevjerojatne pozicije, potpuno sam pred golom pogodio ravno u leđa suparničkog braniča i propisno se osramotio. Ipak Icardi se ukazao još jednom i pobrinuo se da ne bude iznenađenja, te "izbrisao" Brozovićev debakl iz povijesti jer ga mnogi navijači vjerojatno zaboraviti nakon ova tri boda.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više