VIDEO Brutalnim prekršajem zamalo završena Messijeva karijera. Počinitelju ni karton

Foto: Profimedia

U PRVOM susretu osmine finala Concacaf kupa nogometaši Nashvillea i Inter Miamija su odigrali bez pobjednika 2:2. Goste su poraza spasile njihove zvijezde Lionel Messi i Luis Suarez. Jacob Shaffelburg je bio koban po goste s Floride te je postigao dva pogotka, u četvrtoj i 46. minuti, za vodstvo Nashvillea 2:0.

Inter Miami se uspio vratiti i prije uzvrata na svom stadionu nadoknaditi minus od dva pogotka. Prvo je Messi lijepo u 52. minuti naciljao s vrha šesnaesterca za smanjenje, dok je u 95. minuti Urugvajac Suarez glavom iz blizine pogodio za 2:2. Posebno velik broj reakcija na društvenim mrežama izazvao je prekršaj iz 78. minute utakmice.

Jedan od nogometaša Nashvillea je u duel s Messijem ušao izrazito nesmotreno te visoko podignutom nogom krenuo po loptu, ali umjesto nje je pokupio Messijevu nogu. Srećom, Messijeva noga je u tom trenutku bila ipak malo podignuta s tla, nije na njoj stajao punim opterećenjem jer da je, tko zna, moguće je da bi slijedila ozljeda koja znači kraj karijere. Situaciju pogledajte OVDJE.

Pročitajte više