Video - Budan zabio u porazu od Intera: Moramo znati zadržati koncentraciju



GOL koji je Igor Budan postigao u subotnjoj utakmici 35. kola talijanske Serije A jamčio je sve do 91. minute utakmice Ceseni pobjedu protiv Intera. Na kraju se ispostavilo da nije bio dovoljan niti boda. Branitelji naslova talijanskog nogometnog prvenstva preko Pazzinija su okrenuli rezultat i njegovim golovima iz 92. i 95. minute dvoboja slavili 2-1 pobjedu.

"Potrebno nam je iskustvo, pet minuta prije kraja utakmice imali smo tri boda u džepu. Sa 40 bodova gotovo sigurno bismo si izborili prvoligaški status i za sljedeću sezonu", veli Budan čija je momčad ostala na 37 bodova kojima trenutačno drži šesnaesto mjesto ljestvice 20 klubova.

"Svi moramo sazrijeti. Mladi igrači moraju shvatiti što bismo dobili ovom pobjedom. Moramo znati zadržati koncentraciju do samoga kraja utakmice. Trebamo probaviti ovaj poraz, premda još ne mogu vjerovati da nas je zadesio. Sljedeće tri utakmice iznimno su nam važne", naglasio je hrvatski napadač, koji je igru napustio u 77. minuti, i zaključio odgovorom na pitanje o vlastitoj nogometnoj budućnosti:

"Ova je sezona bila posebna, na posudbi sam u Ceseni, patio sam se da uđem u formu. Sada sam dobro. Trebao bih se vratiti u Palermo, no vidjet ćemo što se će dogoditi."

Pročitajte više