Esport

VIDEO Chelsea dovodi pojačanje, traže esport zvijezdu

Screenshot: YouTube

CHELSEA se bacio u traženje novog pojačanja, ali ne na terenu. Ovoga puta traže esport zvijezdu koja će predstavljati klub u ePremier League, službenom esport natjecanju Premier lige u FIFA-i 19 koje počinje u siječnju 2019.

>Koji vam je najbolji? Velikani predstavili limitirane dresove u FIFA-i 19

Koliko su u klubu ozbiljno shvatili dovođenje esport zvijezde, pokazuje i činjenica da su za kampanju angažirali medijsku agenciju We Are Social Sport. U promotivnom videu tako glavnu ulogu ima legenda kluba Gianfranco Zola, a među ostalima pojavljuju se i Eden Hazarda te David Luiz. Svi FIFA igrači su pozvani prijaviti se da predstavljaju Chelsea u premijernoj sezoni ePremier League. Rok je do 4. siječnja 2019., kada ističe rok za prijavu igrača. 

Podsjetimo, Premier liga je u suradnji s Electronic Artsom pokrenula ePremier League, esport ligu u FIFA-i 19 u kojoj će sudjelovati svi klubovi iz Premiershipa. I dok neki klubovi na Otoku već imaju esport divizije i FIFA igrače, neki su poput Chelseaja tek krenuli u potragu. Premiership nije jedina europska liga koja se odlučila za ovakav potez, a sada je poznato da će UEFA organizirati i esport inačicu Lige prvaka.

Pročitajte više