LEO MESSI

VIDEO Contea pitali hoće li Messi zaigrati za Inter. Odgovor je sjajan

Foto: Getty Images, screenshot Dugout

ZA INTEROM je dobra sezona u kojoj nije uspio osvojiti naslov prvaka, ali kolo prije kraja ima samo četiri boda manje od Juventusa i u posljednjem kolu u subotu treba bod protiv Atalante da obrani drugo mjesto.

Antonio Conte prilično je zadovoljan sastavom svoje momčadi, ali na press-konferenciji je morao odgovoriti na pitanje o Leu Messiju, za kojeg se kalkulira da bi mogao napustiti Barcelonu. Je li dolazak u Inter realan?

Conte se nasmijao.

VIDEO Antonio Conte o Leu Messiju

"Mislim da je naš direktor već odgovorio na to pitanje. Tu ne govorimo o nogometu, nego o fantasyju. Govorimo o situaciji koja trenutačno u Interu nije moguća iz brojnih razloga", rekao je Conte, objasnivši kako Messi u njegovu klubu može završiti samo u popularnim online igrama u kojima navijači slažu vlastite momčadi na temelju zadanih vrijednosti igrača.

"Mislim da na svijetu nema luđaka koji ne bi želio Messija, ali on je jako daleko od Intera, od onoga što pokušavamo učiniti i izgraditi. Moramo izgraditi dobru bazu, a Messi je u domeni fantasyja", ponovio je Conte.

Pročitajte više