VIDEO Čuvajte se Slovenaca u Riju, Vujo je od luzera napravio zvijeri

Foto: Hina, Screenshot Facebook

IGRAČKI, kvalitetom na parketu, rukometna reprezentacija Slovenije sigurno ne pripada samom svjetskom vrhu.
 
Međutim, Slovenci su se plasirali na zadnja dva velika natjecanja i to u razmaku od samo nekoliko tjedana, pri tome izbacivši dva velika favorita. Na Svjetsko prvenstvo susjedi su se plasirali preko nezgodne Norveške, četvrte sa posljednjeg Eura u Poljskoj, a na Igre u Rio preko rukometne supersile Španjolske, srebrne sa Eura.
 
Ponavljamo, Slovenci možda nemaju Karabatića, Duvnjaka ili Hansena, igrače koji čine razliku, ali na klupi imaju rukometnog genijalca Veselina Vujovića, čovjeka koji je bez sumnje glavni kreator slovenskog rukometnog čuda.
 
 
Ono što Vujo godinama već radi s rukometašima Zagreba u Europi, prenio je na Sloveniju na reprezentativnom planu. Uvjerio ih je da su moćni, jaki, da na parketu trebaju dati sve od sebe, a igrači mu beskrajno vjeruju. Bio je to savršen recept da jedna gubitnička momčad postane potencijalno iznenađenje i nezgodan protivnik za svakoga.
 
U to se uvjerila i reprezentacija Hrvatske, koja je prije par dana u prvoj prijateljskoj utakmici u Koperu izgubila 27:25, a uoči druge utakmice, slovenski rukometni savez objavio je zanimljiv video uz naslov ''Slovenci su spremni na sve''.
 
'''Slovenska reprezentacija našla se pred velikim izazovom. U šumama Rogle morala je voditi bitku s šumskim divljacima. Pogledajte kako je to završilo'', stoji u opisu videa.
 

Pročitajte više