BOKS

VIDEO Fury nakon nokauta povukao potez gospodina

Foto: Screenshot (BT Sport)

TYSON FURY (30) nakon samo pet minuta i 54 sekunde pobijedio je pet godina mlađeg i do sada neporaženog Toma Schwarza (24-0) prije isteka druge runde borbe teške kategorije u Las Vegasu. 

Šest sekundi prije kraja drugog dijela borbe teške kategorije u Las Vegasu Fury je dominaciju nad protivnikom, kojeg je do tada već raskrvario razbijanjem arkade, potvrdio rušenjem udarcem desnicom.

Nakon što ga je sabio u konopce i bacio u nokdaun, nastavio je s kanonadom po nemoćnom protivniku, iz čijeg kuta je ručnik doletio upravo kada se sudac spremao prekinuti meč i to je označilo kraj neravnopravnog fajta.

Pozvao ga da treniraju zajedno

Ipak, Schwarz je zaradio Furyjevo poštovanje jer u trenucima kada ga je Englez uzdrmao Schwarz se nije predavao nego je išao prema naprijed kako bi pokušao uzvratiti Furyju, ali Kralj Cigana je ipak bio na drugoj razini. Nakon borbe došao je u Schwarzovu svlačionicu kako bi ga pohvalio.

"Došao si odlučan pobijediti i to puno znači. Vidio sam nedavno neke tipove, velike i cijele u mišićima, kako se predaju. Došao je iz Engleske i izgledao kao da ne želi biti tamo. Ti se nisi predao. Pokušat ću te ubaciti na moj sljedeći program. Dođi trenirati sa mnom", rekao je Fury Schwarzu pritom aludiravši na poraz Anthonyja Joshue od Andyja Ruiza prije nekoliko tjedana. 

Obratio se i ocu njemačkog boksača, kojem je rekao:

"Vaš sin odradio je sjajan posao, trebate biti ponosni."

Tako je Fury ponovno pokazao klasu i kakav je gospodin. Iako je ovdje kritizirao Joshuu, nakon njegovog poraza poručio mu je da se oporavi i vrati u vrh, dok se Deontay Wilder s druge strane naslađivao, poručivši Joshui da nikada nije bio pravi šampion.

Pročitajte više