VIDEO Furyjev otac napao Usikov tim, završio krvavog čela

Screenshot: X

TYSON FURY i Oleksandr Usik borit će se u subotu kasno navečer za ujedinjenje titula u boksačkoj teškoj kategoriji. Tenzije je uoči borbe podignuo Furyjev otac John, koji se sukobio s protivničkim timom. John Fury (59) udario je glavom jednog pripadnika Usikovog tima te raskrvario čelo. 

"Samo smo navijali za svog borca. Vikali smo: 'Usik, Usik!' Poludio je... Htio sam ga udariti, ali ne bi bilo fer zbog razlike u godinama. Ne bi smio tražiti pravu tučnjavu jer bi mogao doživjeti infarkt i završiti u bolnici", rekao je član Usikovog tima Stanislav Stepčuk.

John Fury se ispričao

"Iskrene isprike svima koji su sudjelovali u ovome. Mi smo jednostavno takvi. Emocije i tenzije su visoke. Ovaj dečko nije pokazao poštovanje. Ako dođeš duboko u prostor borca, nećeš dobro proći. Najvažnije mi je poštovanje koje dobiva moj sin.

Taj dečko ga nije pokazao. Spomenuo je mog sina i dobio je što je zaslužio. Krvarenje me ne brine, mi živimo za to. Mi smo borbeni ljudi. To je normalno za mene", rekao je John Fury nakon okršaja.

Pročitajte više