NBA DOIGRAVANJE

VIDEO Giannis se blamirao, slavni reper uživao

Foto: screenshot

NI U drugom pokušaju Milwaukee Bucks nisu uspjeli pobijediti u Torontu i napraviti break u finalu Istoka. Uvjerljivo su izgubili četvrtu utakmicu, 120:102, ali i dalje su favoriti. Sljedeću utakmicu igraju kod kuće, kao i potencijalnu majstoricu.

Glavni razlog za dva uzastopna poraza Bucksa slabija su izdanja Giannisa Antetokounmpa, kojeg je preuzeo najbolji obrambeni igrač današnjice Kawhi Leonard, a Raptorsi mu općenito jednostavno nisu dopustili da se razmaše.

"Ako izgubite jednu ili dvije utakmice, nije to smak svijeta. Igramo dobro cijele sezone i malo smo utakmica izgubili. Imamo dovoljno samopouzdanja i vjere jedni u druge i možemo nastaviti u pravom smjeru. Sad idemo kući, igramo pred svojim navijačima i moramo se držati plana", rekao je Greek Freak.

Međutim, sigurno nije bilo u planu da u dvije utakmice u Torontu Antetokounmpo ima 12 izgubljenih lopti, prosjek ispod 20 poena (18,5) i promaši čak devet od 17 slobodnih bacanja, među kojima i dva airballa.

Baš ti slobodnjaci iz kojih lopta nije ni dotaknula obruč posebno su zapalili kanadsku publiku (snimku pogledajte OVDJE), a prvenstveno repera Drakea, najslavnijeg i najbahatijeg navijača Raptorsa. On je koristio svaku priliku da se naruga Giannisu, dobacivao mu je svašta iz prvog reda, smijao mu se i mahao mu na kraju utakmice. A nakon ključne VanVleetove trice od table, ushićeno je došao do trenera Nicka Nursea i protresao mu ramena.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku primjera Drakeova divljanja možete pogledati OVDJE.

Čovjek si zaista svašta dopušta, ali zbog takvih ispada počeli su ga uspoređivati sa Spikeom Leejem, kultnim redateljem i najpoznatijim navijačem New York Knicksa, koji je u devedesetima vodio slične ratove s Reggiejem Millerom.

Drake se ovako bahatio i proteklih godina kad su Raptorsi u doigravanju igrali protiv LeBrona Jamesa, a Kralj ih je znao kazniti. Giannis možda još nije na toj razini da čistom snagom volje uništava suparnike, ali možda baš drskost poznatog navijača i ambasadora Raptorsa u njemu otključa sljedeću razinu kompetitivnosti i pomogne mu da okonča seriju.

Pročitajte više