VIDEO Gojo poludio na suca: "On je lud čovik! No way, man! Jebo te Bog!"

Foto: EPA

BORNA GOJO, 144. tenisač svijeta, izgubio je 6:4, 7:5 od Mikaela Ymera, 69. na ATP listi, u drugom kolu ATP Challengera koji se u belgijskom Ottignies-Louvain-la-Neuveu igra za nagradni fond od 145 tisuća dolara. Gojo je prvi set izgubio nakon breaka u petom gemu, a u drugom setu mu je Šveđanin opet uzeo servis u petom gemu i kod 5:4 na svoj servis imao prvu meč-loptu. Splićanin je uspio poravnati na 5:5, da bi zatim još jednom izgubio svoj servis i meč. 

Gojo je oštećen u drugom gemu drugog seta, kada mu je na jako bitnom poenu dosuđen nepostojeći dvostruki odskok. Nevjerojatno je da je sudac tako odlučio na loptu koja je bila blizu njega. Temperamentni Gojo je na to s pravom poludio i počeo urlati na kombinaciji engleskog i hrvatskog: "No way, man! On je lud čovik! No way, man! O, jebote Bog!"

Kao što se s razlogom ljutio na suca, tako je Gojo imao pravo biti ljut i na suparnika Ymera, koji je nesportski šutio umjesto da je priznao očito, da mu je rival u pravu i tražio da se poen ponovi. Zato se Gojo obratio i njemu: "Daj, vidio si da nije dva puta odskočila!", ali je Šveđanin glumio gljivu. 

Pročitajte više