VIDEO Golman u Crnoj Gori udario suigrača pa ga lovio do svlačionice

Foto: Screenshot/YouTube

U DERBIJU 32. kola prve crnogorske lige sastali su se drugoplasirana Budućnost i trećeplasirana Sutjeska, a susret je završen remijem 2:2. Gosti su poveli već u prvoj minuti golom Đorđa Šaletića, ali stvari je na početak već u šestoj minuti vratio Dorđe Despotović. Nakon ludog početka mreže su mirovale skoro do kraja utakmice, a Budućnost je do preokreta došla u 80. minuti, kada zabija Ivan Bojović.

Činilo se da će domaćini doći do vrlo važne pobjede, ali u sudačkoj nadoknadi se za Sutjesku ukazao krilni napadač Vasko Kalezić, koji zabija za konačnih 2:2. To je bio velik udarac za šampionske ambicije Budućnosti, koja sada zaostaje tri boda iza vodećeg Dečića, a do kraja prvenstva su ostala još četiri kola. Budućnost je branitelj naslova od prošle sezone.

Vratar udario suigrača pa ga lovio do svlačionice

Nakon završetka utakmice zavladao je opći kaos. Igrači Budućnosti su se suočili s nezadovoljnim navijačima, razmjena teških riječi i uvreda bila je neizbježna, ali to nije bio kraj. Vidno revoltiran, vratar Budućnosti Đorđije Pavličić napao je suigrača Igora Ivanovića, udarivši ga u glavu. Ivanović se srušio na pod, a ostali suigrači su mu pomogli da ustane i pokušavali spriječiti daljnji sukob s vratarom.

Pavličić je potom krenuo za Ivanovićem koji se povukao u svlačionicu, a nije poznato je li došlo do daljnjeg fizičkog sukoba. Ubrzo su i navijači Budućnosti upali na teren, pokušavajući upasti u svlačionice, no policija je spriječila daljnji nered i situacija se smirila. Podsjetimo, prije samo tjedan dana je crnogorski nogomet pogodio donekle sličan skandal.

Na utakmici između Arsenala iz Tivata i gostujućeg Mornara (1:2) došlo je do sukoba čelnika klubova koji su se potukli u loži stadiona. Raspravu je izazvao sporni prekršaj, a onda je došlo do povišenih tonova i fizičkog sukoba.

 

Pročitajte više