VIDEO Higuain postao žrtva ševe na treningu pa nasrnuo na sve oko sebe

Foto: Screenshot

GONZALO HIGUAIN nakon prošle sezone provedene u Milanu i Chelseaju vratio se u Juventus. Argentinski napadač preživio je prijelazni rok te na kraju ostao u redovima talijanskog prvaka, najviše zahvaljujući novom treneru Mauriziju Sarriju, s kojim je uspješno surađivao u Napoliju.

I tako je od otpisanog Pipita u prve tri utakmice sezone igrao 83, 76 i 90 minuta, a zabio je i gol bivšem Napoliju u pobjedi 4:3. 

Međutim, nije mu lako na treninzima Stare dame, gdje se napornim radom mora nametnuti u jakoj konkurenciji, a na posljednjem treningu uoči dvoboja protiv Atletico Madrida izgubio je živce. 

Igrala se popularna ševa, igra u kojoj su jedan ili dvojica u sredini i love loptu, dok ostali najčešće imaju prava na samo jedan dodir. Lopta je kružila, a Higuain nikako nije uspio doći do nje, što ga je toliko razbjesnilo da je gotovo startao na jednog od pomoćnih trenera, a potom nasrnuo na ogradu pa su ga morali smirivati igrači.

Iskusni 31-godišnji napadač je do sada za Juventus odigrao 108 utakmica, zabio 56 golova i asistirao 12 puta, uz dvije duple krune 2017. i 2018. (Scudetto i talijanski kup). 

Pročitajte više