VIDEO Iranski Hulk se rasplakao u prijenosu uživo: Obitelj me se srami. Odrekla me se

Screenshot: Twitter

MARTYN FORD, jedan od najpoznatijih ljudi iz svijeta bodybuildinga, borit će se protiv iranskog Hulka Sajada Gharibija u boksačkom meču 2. travnja u Londonu. Nijedan od njih dvojice dosad nije imao iskustva u borilačkim sportovima, a obojica su veliki zaljubljenici u teretanu i izgledaju zastrašujuće.

Njih dvojica su imala sučeljavanje u Dubaiju krajem prošlog mjeseca, a Iranac je lošije prošao. Ford ga je žestoko udario u prsa i odbacio nekoliko metara dalje. Kasnije je iranski Hulk pokušao uzvratiti Britancu, ali se precijenio i drugi put završio na podu.

Obitelj ga se odrekla

U televizijskom intervjuu uživo 30-godišnji Iranac je rekao da njegovi roditelji odbijaju razgovarati s njim nakon što ih je "osramotio": "Ne mogu nazvati svoju obitelj. Kada sam se vratio u Iran, nisam ih mogao posjetiti. Ne mogu razgovarati s ocem i majkom. Kad sam razgovarao s njom, rekla je: Osoba na videu koju sam vidjela nije moj sin, moj sin je mnogo jači od ovoga", rekao je pa dodao:

"Boli me srce kad ne mogu razgovarati sa svojom obitelji. Izgubio sam ponos i uništen sam. Kako da objasnim što se dogodilo? Prevarili su me i pao sam na zemlju. Moja obitelj je rekla da moram otići tamo i dokrajčiti ga. Očekivali su obrnuto. Kako da spavam nakon ovog? Ne mogu spavati, uzimam tablete za spavanje."

Pročitajte više