VIDEO Jokić izludio centra Portlanda. Komentator: "Finta stoljeća" i "Air Serbia"

DENVER NUGGETSI u noći s nedjelje na ponedjeljak pobijedili su Portland Trail Blazerse 112:103. Dvojica najboljih igrača u tom susretu bili su Nikola Jokić i Deandre Ayton. Jokić je imao 29 poena, osam skokova i sedam asistencija, a Ayton 27 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Iako su obojica bila fantastična, Jokić je par puta nadmudrio Aytona. Prvi put u drugoj četvrtini, kada je srpska zvijezda na rubu trice dočekala suparničkog centra, a potom izvela fintu. Ayton je podigao lijevu ruku i okrenuo se prema košu misleći da slijedi šut, no Jokić ga je zaobišao i zabio uz prekršaj. "Ovo je finta stoljeća!" poviknuo je američki komentator, što možete vidjeti i čuti u videu.

VIDEO: Arena Sport

"Air Serbia"

Srbin je kao pobjednik izašao i u trećoj četvrtini. Prvo je Aytonu oduzeo loptu, a zatim se sjurio prema obruču Portlanda i zakucao uz izjavu televizijskog komentatora: "Air Serbia, spremna za polijetanje."

Jokić je ove sezone odigrao 48 utakmica. Prosječno postiže 26.3 poena te ostvaruje 12.3 skokova i 9.1 asistenciju. Denver, aktualni prvak NBA-a, ima omjer od 35 pobjeda i 16 poraza.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više