međunarodni nogomet

VIDEO Navijači upali u teren i tukli protivničke igrače

Foto: Screenshot

UTAKMICU 26. kola bolivijskog prvenstva između Bloominga i The Strongesta (1:3) obilježili su veliki neredi domaćih navijača.

Blooming je poveo već u 4. minuti, ali su gosti do poluvremena izjednačili i do 62. minute potpuno okrenuli na 1:3, što je bio i konačni rezultat. Problemi su nastali tri minute prije kraja kad je prilikom izvođenja auta blizu gostujućeg igrača eksplodirala petarda.

On se srušio na tlo od šoka nakon čega su ga domaći igrači napali da simulira. U sekundi je nastala gužva u kojoj su se igrači obje momčadi počeli naguravati i tući. Sudac je isključio po jednog igrača obje momčadi i ubrzo nakon što je istekla 90. minuta označio je kraj utakmice.

No, u tom trenutku počela je gužva ispred gostujuće klupe na koju su nasrnuli domaći igrači, a uskoro i navijači koji su sišli s tribina na teren. I dok su igrači smirivali jedni druge, na travnjaku je bilo sve više domaćih navijača koji su počeli napadati gostujuće igrače. Neki su im uzvratili pa su udarci letjeli na obje strane, da bi nakon više od pet minuta policija ušla na teren i rastjerala navijače.

Pročitajte više