VIDEO Kapetan i legenda Osijeka rasplakala se tijekom intervjua

Screenshot: NK Osijek

OSIJEK je u subotu na Opus Areni pobijedio Istru 3:1 u 13. kolu SuperSport HNL-a. Osječki junak bio je kapetan Vedran Jugović (34), koji je ušao na početku drugog poluvremena i do kraja utakmice postigao hat-trick. Dva pogotka zabio je nakon ubačaja u 47. i 86. minuti, a fantastičnu večer zaključio je realiziranim kaznenim udarcem u sudačkoj nadoknadi. Jugović se rasplakao tijekom davanja intervjua za službenu stranicu kluba.

"Večer iz snova, prvenstveno zato što smo potvrdili pobjedu na Poljudu. Vratili smo se na pobjedničke staze i u prvenstvu pobijedili u tri utakmice zaredom. Što se tiče mog hat-tricka... Prvi put u karijeri, dosad sam samo jednom zabio dva. Neka se ljudi ne naviknu", nasmijao se Jugović. "Presretan sam. Cijela moja obitelj je bila tu, predivan osjećaj", dodao je.

"Prvo poluvrijeme bilo je šahovski, Istra se nisko branila, što nije bilo lako probiti. Pokušavali smo i trudili se, ali nismo uspjeli. Takve se utakmice često rješavaju iz prekida. Teško ih je bilo otvoriti, ali i publika nam je dala energiju. Pomoglo je novo ozračje kako bismo ugurali čak tri lopte u mrežu", nastavio je Jugović.

Jugović nakon | Osijek - Istra 1961

Emotivni Jugović nakon Istre. 💬 “Ovo je moj grad, moj klub!”

Objavljuje NK Osijek u Subota, 28. listopada 2023.

Jugović se rasplakao tijekom intervjua

Jugović je doživio ovacije sedam tisuća osječkih navijača. "Ovo je posebno. Što se tiče moje, karijere, najljepši dan u životu. Ne znam... Ovdje sam rođen, ovo su moj grad i moj klub", nakratko je zastao Jugović, a voditelj intervjua dodao: "Sada su suze..."

"Ma dobro... Puno sam puta kao klinac maštao o ovom danu i ovom skandiranju. Eto, doživio sam ga, nitko sretniji od mene", nastavio je Jugović. Prema Transfermarktu, ovo mu je bio 219 službeni nastup za prvu ekipu Osijeka. Postigao je 17 i asistirao za 11 golova.

Tijekom karijere nastupao je i za Rijeku te južnokorejske Jeonnam Dragonse. U Osijek se vratio 2019. godine, a aktualni ugovor vrijedi mu do kraja sezone. Podsjetimo, Osijek je nedavno smijenio trenera Stjepana Tomasa, umjesto kojeg je došao Zoran Zekić. Slavonski klub nalazi se na četvrtom mjestu HNL-a s 21 bodom, pet manje od vodeće Rijeke.

Pročitajte više