DINAMO - BENFICA

VIDEO Krovinović uz Jelenu Rozgu poručio: Nemam karata za Dinamo

Foto: Screenshot

DINAMO je u osmini finala Europa lige izvukao Benficu. Portugalski velikan stiže na Maksimir 7. ožujka, a uzvrat je tjedan dana kasnije. 

Iako je Benfica zahtjevan protivnik, Dinamov trener Nenad Bjelica na kraju svega mora biti zadovoljan ždrijebom jer su Dinamu prijetili Chelsea, Arsenal, Inter, Napoli...

U Benfici je igrao bivši napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Tomislav Šokota, a za seniorsku momčad igra hrvatski veznjak Filip Krovinović, dok Branimir Kalaica nastupa za drugu momčad portugalskog kluba.

Krovinovića i Kalaicu veže dosta toga za Dinamo. I jedan i drugi su bili igrači Dinama, a sada će se susresti s bivšim klubom. Zanimljivo, Dinamo je prodao Kalaicu baš u Benficu, dok je Krovinović preko Zagreba i Rio Avea stigao u Lisabon.

Nakon što je ždrijeb u 13 sati izvukao Dinamo i Benficu, Krovinovića su navijači zasuli porukama za ulaznice i dresove. Krovinović ih je objavom na Instagramu sve rastužio.

"Vraćam se Zagrebe tebi, e i da, kaj se tiče karata, nemam ih, a ni dresove", napisao je veznjak koji je bio gotovo siguran putnik za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, no ozlijedio se par mjeseci prije prvenstva.

Krovinović je presretan zbog utakmice protiv Dinama, a svoju sreću podijelio je i s prijateljima iz kluba Milom Svilarom i Andrijom Živkovićem, nogometašima iz Srbije koji igraju u Benfici, uz pjesmu "Dani su bez broja", grupe Magazin čija je pjevačica u to vrijeme bila Jelena Rozga te je napravila duet s Esmom Redžepovom.

"Onaj osjećaj kad izvučeš svoj bivši klub i svoj grad. Vidimo se Zagrebe", dodao je Krovinović.

Video pogledajte OVDJE.

Pročitajte više