Pogledajte dupli kiks Lovrena za gol Tudorovog asa u derbiju

Screenshot: Twitter

LYON je ugostio Marseille (1:2) u derbiju 32. kola. Gosti su poveli golom Cegiza Undera u 44. minuti. Prvom Golu Marseillea prethodio je niz grešaka igrača Lyona. Prvo je desni bočni Sinaly Diomande duboko u polovici gostiju loše izveo slobodan udarac, točnije dodao ga je suparnicima desetak metara dalje, odakle su oni pokrenuli kontru.

Prvi gol Marseille je postigao nakon niza kikseva obrane Lyona

Lopta je zatim došla do Alexisa Sancheza, kojeg je loše na širokom prostoru čuvao Dejan Lovren. Sanchez (34) je lako prošao i pretrčao godinu mlađeg Lovrena i tako krenuo sam prema golu. Ušao je u kazneni prostor Lyona s lijeve strane i pucao u suprotni kut, ali je golman Anthony Lopes odličnom obranom odbio loptu prema Cengizu Underu koji je natrčavao s desna.

Iako je Lovren bio u neposrednoj blizini i krenuo prema lopti, odjednom je samo prestao trčati, pa je lopta došla do tako usamljenog Undera, koji je lako zabio. Golman Lopes se vratio i pokušao mu ući u šut, ali nije uspio.

Lovren se šetao dok su mu se suigrači bacali, a protivnik zabijao

Poput njega, požrtvovno se trudio i drugi Lyonov stoper Castello Lukeba, pa je zato Lovrenova nonšalancija izgledala još gore pored njegovih suigrača koji su se doslovno bacali s jedne strane kaznenog prostora na drugu kako bi spriječili suparnike da zabiju. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE MARSEILLE ZABIO LYONU

 

Pročitajte više