Video: Manchester United doveo 9-godišnjeg wunderkinda iz Australije

MANCHESTER UNITED doveo je u svoj omladinski pogon 9-godišnjeg Rhaina Davisa, australskog wunderkinda koji bi za desetak godina trebao biti jedna od vodećih zvijezda na svjetskoj nogometnoj sceni.

9-godišnjak iz Brisbanea opisan je kao novi Wayne Rooney, a Manchester je za njega saznao kad im je dječakov djed poslao DVD sa snimkama njegovih utakmica, koji ih je ostavio bez riječi. Kako su mu roditelji Englezi, Otočane posebno veseli što će Davis moći nastupati za englesku nogometnu reprezentaciju kad odraste.

Iako mu je tek devet godina i visok je manje od 1,20 te još uvijek mnogo toga može poći u krivom smjeru (recimo, pubertet) prije nego što sazrije u pravog nogometaša, u Manchesterovoj nogometnoj akademiji će imati vrhunske uvjete za rad.

U australskim utakmicama dječaka do deset godina, ostali su igrači tek gledatelji, a Rhain svojim driblinzima izgleda kao minijaturni Ronaldinho dok ostavlja pet-šest frustriranih nemoćnih klinaca iza sebe svaki put kad potrči s loptom. Zvijezda je rođena, slažu se svi koji su vidjeli snimku.

Pročitajte više