VIDEO Marseilleov nogometaš suprotstavio se navijaču koji štrajka glađu

Foto: EPA

NOGOMETAŠ Marseillea Matteo Guendouzi suprotstavio se navijaču svoje momčadi koji nezadovoljan igrama Leonarda Balerdija štrajka glađu tražeći da se tog 24-godišnjeg argentinskog stopera izbaci iz kluba. Balerdi je već neko vrijeme na udaru Marseilleovih navijača, a jedan od njih sad je otišao korak dalje od uobičajenog kritiziranja i započeo štrajk glađu zahtijevajući da ga se udalji. 

Marseille je u svojoj posljednjoj utakmici odigrao 2:2 sa Strasbourgom, i to nakon što je kod vodstva od dva pogotka razlike primio golove u 88. i 89. minuti. Balerdi je u toj utakmici odigrao tek uvodnih pola sata, a potom je isključen. Argentinskom braniču, koji je u Marseille stigao u srpnju 2020. godine, bio je to već četvrti crveni karton u svim natjecanjima otkako je u klubu.

"Odlazi, klaune"

"Ne možemo te više podnijeti", "Balerdi, napusti klub", "Štrajkam glađu, otpustite Balerdija", "Ne želimo te više", "Odlazi, klaune", poruke su koje je postavio oko sebe zahtijevajući da se Argentincu otkaže suradnja.

"Ne radim ništa krivo, samo šaljem svoju poruku bez ijedne psovke, lomljenja stvari i uvreda. Želim da Balerdi prestane igrati za Marseille i da u klubu igraju pravi nogometaši", objasnio je Marseilleov navijač. 

Postoji snimka na kojoj se vidi kako mu se suprotstavio Guendouzi. Natjerao ga je da se makne s mjesta na kojem štrajka i objasnio mu da svatko ima pravo na pogrešku.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TAJ TRENUTAK

 

Pročitajte više