VIDEO Murray žestoko napao hrvatsku sutkinju

Screenshot: Eurosport

ANDY MURRAY ispao je s US Opena, a meč četvrtfinala s Keijem Nishikorijem obilježila je i njegova svađa s hrvatskom sutkinjom Marijom Čičak.

Murray, koji je dominirao u prva tri seta i vodio 2:1 u setovima, na startu četvrtog imao je break-loptu, ali se ponovno na stadionu oglasila neka sirena, ista ona koja je prepala Anu Konjuh i gledatelje u osmini finala.

Čičak je odlučila ponoviti poen, što je žestoko razljutilo Murraya koji je dominirao u tom poenu. Ušao je u burnu raspravu s hrvatskom sutkinjom, a zatim i zatražio dolazak supervizora turnira.

"Nije bilo glasno!", "Mijenjaš pravila tijekom meča, isto se čulo ranije na set-loptu pa nisi reagirala!", govorio joj je Murray kojeg je to toliko izbacilo iz meča da je izgubio sedam gemova zaredom, izgubio četvrti set i našao se u zaostatku u odlučujućem setu kojeg je izgubio sa 7:5.

"Hvala ti puno", dodao je ironično sutkinji pri pozdravu na kraju meča nakon kojeg je Čičak na presici optužio da se isti zvuk čuo tri puta ranije tijekom meča, ali da niti jednom nije reagirala i zatražila da se ponovi poen.

 

Pročitajte više