VIDEO Napravio najčudniji prekršaj u sezoni pa rekao: "Da, idiot sam"

Screenshot: Twitter

SUNDERLAND i Bristol City odigrali su 1:1 u 33. kolu druge engleske lige, a utakmicu je obilježio neobičan prekršaj veznjaka Sunderlanda Lukea O'Niena u 82. minuti, zbog kojeg mu je glavni sudac Gavin Ward dao žuti karton. Jack Clarke doveo je Sunderland u vodstvo u 59. minuti.

Gosti su u 82. minuti krenuli u kontru, koju je O'Nien zaustavio skočivši na leđa suparničkog ofenzivnog veznjaka Alexa Scotta. Engleski komentatori su se nasmijali pa upitali: "Jeste li ikad vidjeli ovako nešto? Ovo je najčudniji žuti karton ove sezone."

VIDEO: Arena Sport

O'Nien je zaustavio tu situaciju, ali je njegova momčad primila gol u trećoj minuti sudačke nadoknade, kada je iz kaznenog udarca za konačnih 1:1 precizan bio Nahki Wells. O'Nien je nakon utakmice podijelio snimku situacije na Twitteru te napisao:

"Utvrdili smo da sam idiot. Idemo se još malo zabaviti... Najbolja videomontaža ili opis osvajaju dres koji će potpisati igrači Sunderlanda." Sunderland je na petom mjestu Championshipa s 49 bodova, dok Bristol ima 41 bod te je 15. momčad lige.

Pročitajte više