VIDEO Čudesni Buffon: Lako za penal, ali ovo što je skinuo Fekiru i Tolissu nije normalno

Foto: Screenshot YouTube

NAKON što je prije nekoliko dana primio pacerski gol protiv Španjolske, dežurni kritičari krenuli su s paljbom po Gigiju Buffonu, smatrajući da je 38-godišnji vratar ipak dosegnuo zenit i kako je polako vrijeme za mirovinu.
 
> Juve preživio u Lyonu s igračem manje: Čudesni Buffon spašavao, Cuadrado zabio za pobjedu
 
Međutim, legendarni Gigi ne samo da ne smatra da je za penziju, nego je bio daleko najbolji igrač Juventusa u dvoboju trećeg kola Lige prvaka kod Lyona.
 
Domaćin je puno više prijetio od Stare dame, imao je nekoliko odličnih šansi, no tri najbolje, one matne, na spektakularan način zaustavio je jedan od najboljih vratara svih vremena.
 


- 18/10/2016 by enjoylivehdi

Najprije je obranio penal Lacazetteu, što mu je prvi obranjeni udarac s bijele točke u Ligi prvaka još od svibnja 2003 i utakmice protiv Reala, a onda je početkom nastavka nevjerojatnom obranom u padu skinuo čisti gol Fekiru. 
 

No ni to nije bilo sve. Igrala se 70. minuta kad je Gigi uspio skupiti još jednu čudesnu obranu. Nakon slobodnog udarca Tolisso je s tri metra šutirao, ali je Buffon i to uspio obraniti i još jednom spasiti Juventus u Francuskoj!

Pročitajte više