ČETIRI KAFIĆA

VIDEO Nitko kao Niko: Pogledajte što je Kranjčar napravio na Četiri kafića

Foto: Screenshot

BIVŠI hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar jučer je bio najveća zvijezda malonogometnog turnira Četiri kafića koji se svake godine održava u Splitu na Gripama.

>VIDEO Niko Kranjčar "zapalio" Split: Pogledajte kako su ga dočekali

U prvom polufinalu Tennis je slavio protiv Camela 5:0, a za Camel su igrale legende hrvatskog nogometa poput Nike Kranjčara, Marija Stanića i Ivana Klasnića, dok je za ekipu Tennisa igrao igrač Hajduka Josip Juranović koji je zabio čak tri gola. Iako su ispali, Kranjčar i Klasnić ipak su zaigrali u finalu pred par tisuća Splićana prema odluci organizatora - Kranjčar za pobjedničku momčad Kaurija, a Klasnić za Tennis.

Kranjčar je oduševljavao sve prisutne svojim majstorskim potezima, a jedan takav širi se društvenim mrežama. Niko je kao u najboljim danima izmiješao par igrača, među kojima je bio bivši igrač Hajduka i Osijeka Stanko Bubalo, čime je dobio ovacije Gripa.
 

Splićani su na sjajan način dočekali bivšeg kapetana Hajduka.

"To je uzajamno poštovanje, oduvijek sam priznavao i odavao počast ljudima u Dalmaciji i Splitu za podršku koju sam dobivao kad sam došao iz Dinama u Hajduk", rekao je Kranjčar pa se osvrnuo na trenutno stanje u Hajduku.

"Žal, jedna velika žal. Mislim da Hajduk zaslužuje puno više. Nisam gledao, ne mogu komentirati, tu gdje Hajduk je siguran sam da mu nije mjesto. Trebaju se svi ljudi u Splitu skupiti i vratiti Hajduk na pravo mjesto."


Niko Kranjčar u Splitu:

Ovacije Gripa za Kranjčara:


Ivan Klasnić:

Pročitajte više