LIGA PRVAKA

VIDEO Norvežanin koji navija za Partizan izvrijeđao Dinamo i Hrvatsku

Foto: EPA

NORVEŽANIN Kristian Kahrs, navijač Rosenborga i veliki obožavatelj Srbije i Partizana, htio je uživo gledati utakmicu Dinama i Rosenborga, ali ga Dinamo i osiguranje nisu pustili na stadion pa je ispred stadiona snimio video u kojem je prozvao Hrvatsku i Dinamo.

 >>> Norvežanin opsjednut Srbijom stiže na Maksimir: "Grobari, uništit ćemo Dinamo"

>>> Norvežaninu koji voli Partizan zabranjeno na Maksimir. Sad pije pivo s Boysima

Nakon članka u kojem smo iznijeli njegovu prognozu da će "Rosenborg uništiti Dinamo", iz osiguranja hrvatskog prvaka poručeno mu je kako nije dobrodošao na stadion te da je to sigurnosna procjena.

"Kažu da je Hrvatska demokratska zemlja, ali moram pitati je li ovo stvarno zemlja Ustaška. Imao sam dobar odnos s navijačima Dinama, ali su mi policija i Dinamo zabranili da uđem na stadion. Ovo je demokratska zemlja u EU, ali nažalost mogu da kažem da je ovo ustaška zemlja. Ovo je jako loše za Hrvatsku i za Dinamo kao klub. Ovo je sramota", poručio je navijač Rosenborga na slabom hrvatskom jeziku.

Kahrs na svom Instagramu ima izraženo mišljenje o Oluji, veliki je fan Novaka Đokovića i u svakoj prilici nastoji pisati ćirilicom te propagirati sve srpsko.

Pročitajte više