DINAMO U BORBI ZA LIGU PRVAKA

Norvežanin opsjednut Srbijom stiže na Maksimir: "Grobari, uništit ćemo Dinamo"

Norvežanin opsjednut Srbijom stiže na Maksimir: "Grobari, uništit ćemo Dinamo"
Screenshot/Instagram

NORVEŠKI Rosenborg na Maksimiru će imati posebnog navijača, Kristiana Kahrsa. Riječ je o Norvežaninu koji je veliki ljubitelj Srbije i njihove povijesti, što javno iskazuje na društvenim mrežama. 

Pritom navija za Partizan i Rosenborg pa mu utakmica s Dinamom u utorak u 21 sat u play-offu kvalifikacija za Ligu prvaka dolazi kao naručena.

Obratio se navijačima Partizana i poslao im je poziv da mu se pridruže na tribinama Maksimira, gdje će, kako tvrdi, Rosenborg uništiti Dinamo.

Sve je objavio na YouTubeu.

Погледајте мој кратак видео када спремам да идем у Хрватској да Rosenborg Ballklub уништимо Динамо Загреб у среду увече....

Posted by Kristian Kahrs on Monday, August 19, 2019

Kahrs na svom Instagramu ima izraženo mišljenje o Oluji, veliki je fan Novaka Đokovića i u svakoj prilici nastoji pisati ćirilicom te propagirati sve srpsko.

Sutra će, dakako, biti u velikoj manjini u Zagrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ново ФБ пријатељство је увек добродошло, посебно ако можемо да направимо нешто заједно. Нобојша има одличне идеје да се повежемо патриоти. Инспирација је када сретнем људи с пуна енергију као Небојша. Он има одлично знање за дигитални маркетинг. New FB friendships are always welcome, especially if we can do something together. Nebojša has great ideas to connect with the Patriots. Inspiration is when I meet people with full energy like Nebojša He has excellent digital marketing knowledge.

A post shared by Kristian Kahrs (@kristiankahrs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

English below. Операција Олуја 04.08.95, етничко чишћење Срба, никада нећемо заборавити. Хрватима су помагали НАТО и западна обавештајна служба, осим америчких званичника који су играли врло прљаву игру. Млади у Србији не знају много о историјској позадини рата деведесетих. Усташки фашистички режим био је у савезу с њемачким нацистима, а с Титом није било признања страшних злочина. Књига о злочинима у Јасеновцу са др Гидеоном Греифом као главним сарадником је мало скупа, али је веома важна књига да колективна свест света никада не заборавља фашистичке злочине. „Јасеновац, Аушвиц Балкана“ написан је и на српском и на енглеском језику, врло је добро урађен, са одличним илустрацијама, преко 700 страница, у А3 формату, тежак шест килограма. Хвала најлепше мом добром пријатељу Александру Беговићу који ми је поклонио књигу. Ево га на Амазон: https://www.amazon.com/Jasenovac-Auschwitz-Balkans-Gideon-Greif/dp/B07N1JPKZJ. Могућност је и да купи књигу код Књижара Соларис у Новом Саду. Налази се на Спенсу и цена тамо је 120 евра. Зови их на 021 4724200. Operation Storm, starting on Aug. 4, 1995, the ethnic cleansing of Serbs, we will never forget. The Croatians were assisted by NATO and Western Intelligence in addition to US officials who played a very dirty game. People do not know much about the historical background of the war in the 1990ies. The Ustasa fascist regime was allied with the German Nazis, and with Tito, there was no recognition of the heinous crimes. The book about the Jasenovac crimes with Dr. Gideon Greif as the main contributor is a bit expensive, but it is a very important book for the collective consciousness of the world never to forget the fascist crimes. "Jasenovac, Auschwitz of the Balkans" is written in both Serbian and English, and the book is very well done, with excellent illustrations, over 700 pages, in A3 format, weighing six kilograms. Thank you very much to my good friend Aleksandar Begović, who is smart not to be on Facebook, who gave me my book. Here is the link to buy the book in Amazon: https://www.amazon.com/Jasenovac-Auschwitz-Balkans-Gideon-Greif/dp/B07N1JPKZJ/

A post shared by Kristian Kahrs (@kristiankahrs) on

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara