Video - Olimpijke lete na sve strane: Pogledajte spektakularne padove na spustu

UTRKU ženskog spusta je osim zlatne medalje Lindsay Vonn obilježilo nekoliko izlijetanja sa staze. Bilo je tu teških padova, ali i smiješnih scena.

Najgore je prošla Rumunjka Edith Miklos. 20-godišnjakinja je pala, nekoliko puta se okrenula, izletjela sa staze i ostala nepomično ležati. Helikopterom je prebačena u bolnicu, gdje je ustanovljeno da su joj otišli ligamenti koljena.

Nešto bolje je prošla Švicarka Dominique Gisin koja je pala pri doskoku. Srećom, nije se ozbiljnije ozlijedila.

Anja Parson je najpoznatija skijašica koja jučer nije uspela završiti zahtjevnu stazu. Vlasnica pet olimpijskih medalja, mogla se možda dokopati i srebrne medalje da nije doživjela pad na zadnjem skoku. Nakon pada je uz pomoć liječnik odšepala sa staze, a prema riječima njenog trenera Ulfa Emilssona, Šveđanka će vjerojatno nastupiti u super-kombinaciji.

Za kraj smo ostavili pad Marion Rolland čiji je pad vjerojatno sve nasmijao. Francuskinja je doslovno shvatila olimpijsko geslo "važno je sudjelovati" pa je pala čim je stala na stazu, nakon svega četiri sekunde. Iako vam je možda smiješno, njoj nikako nije bilo pa je nakon pada neutješno plakala.

Pročitajte više