HRVATSKI NOGOMET

VIDEO Penal koji je nasmijao Slavonce. Golman pao u 96. minuti poput Pjatova

Foto: Screenshot (Sportalo.hr)

U 3. HNL-u Istok traje napeta borba za naslov prvaka. U subotu Zrinski iz Jurjevca dočekuje HNK Vukovar 1991 u posljednjem prvenstvenom kolu. Domaćinu je potrebna pobjeda za titulu, a gosti moraju ostati neporaženi kako bi uspjeli sačuvati prvu poziciju.

Glavna priča uoči okršaja za titulu dogodila se prošle subote na utakmici NK Oriolika iz Oriovca i Zrinskog, koja je završila 2:2. Gosti su se spasili poraza u 96. minuti pogotkom iz jedanaesterca koji je nasmijao sportsku Slavoniju.

Naime, vratar i kapetan Zrinskog Pintarić izborio je kazneni udarac u posljednjim sekundama ogleda. Sudac Darko Dumančić svirao je penal za goste i tako ih spasio poraza u borbi za titulu. Slavonski portal Sportalo objavio je spornu snimku, a situacija neodoljivo podsjeća na Dinamovu utakmicu u Ligi prvaka prije tri godine. Tada je Šahtarov golman Andrij Pjatov pao u Dinamovom kaznenom prostoru i izborio penal koji je spasio Ukrajince poraza.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU.

Podsjetimo, ovo nije prva komična situacija u ovoj ligi. Prije mjesec dana na utakmici Čepina i Vukovara viđen je jedan od najbizarnijih crvenih kartona ove sezone.

Pročitajte više