Video: Prevarom do pobjede u All Stars utakmici - pak zavezao ribarskim flaksom!

U RIGI je u subotu završeno četvrto izdanje All-Star utakmice u Kontinentalnoj hokejaškoj ligi (KHL). Svijet je obišla videosnimka magičnog pogotka Vladimira Tarasenka iz kaznenog udarca.

Mlada napadačka zvijezda St. Peterburga, inače 16. izbor prve runde NHL drafta 2010. godine od St. Louis Bluesa, pobijedila je u jednoj od devet kategorija hokejaške vještine - izvođenju kaznenih udaraca.
 

Konstantin Barulin, golman suparničke momčadi, sastava Sandisa Ozolinša, morao se pitati što ga je snašlo kad je pak bez palice, kao da je na koncu, Tarasenko povukao k sebi i lakoćom ga matirao u jednome od mnogobrojnih trikova koje su hokejaši pokazali tijekom izvođenja penala.
 
Hokejaši Medveščaka, ukoliko sljedeće sezone zaigraju u KHL ligi i ukoliko u njoj zateknu Tarasenka, ipak ne moraju strahovati od nadnaravnih sposobnosti: mladi je napadač gol zabio prevarom. Doslovno je pak vezao za palicu ribarskim flaksom, te se njime okoristio u srazu sa zbunjenim vratarom.
 
Kako se radi samo o ekshibiciji, te o potezu dosad neviđenom na hokejaškim ekshibicijama, mladom hokejašu njegova nepodopština nije uzeta za zlo. Štoviše, donijela mu je naslov u spomenutoj kategoriji.
 
U dvoboju sastava Sergeja Fedorova i Sandisa Ozolinša, dvojice legendarnih NHL hokejaša koji pod stare dane tjeraju pak KHL-om, Rusov je sastav pred Latvijčevom publikom pobijedio 15-11.

Pročitajte više