VIDEO Provjerili smo čime se sve bavi ekipa koja je stalno na Jarunu

"Lijep je dan, ali prvo je na redu jelo pa onda vježbanje", samo su neki od komentara čestih posjetitelja na Jarunu. Od street workouta, rolanja, bicikliranja do roštiljanja, pitali smo posjetitelje Jaruna kako provode vrijeme na zagrebačkom moru, kako se Jarun naziva među Zagrepčanima i šire.

U jednoj sunčanoj šetnji Jarunom pronašli smo zanimljive rekreativce. Opisali su nam što za njih znači rekreacija i pokazali kako se rekreiraju. Naime, Jarunsko jezero i njegova okolica poznata su odredišta za sve rekreativce, a pogledajte što rade i čime se bave neki od njih.

Od sportskih sadržaja na Jarunu se može pronaći biciklistička i pješačko-rolerska staza u dužini od čak 5.5 kilometara pa je jezero popularno odredište i za tu vrstu rekreacije. Jarun nije samo mjesto koje se posjećuje nego i živi. Jezero i okolica dio su identiteta svih posjetitelja, koji na njemu pronađu rekreativni kutak.

To ne bi trebao biti problem jer sam rekreacijsko-sportski centar Jarun prostire se na 240 hektara, od čega je čak 30 posto voda. Tu su dva jezera i šest poznatih otoka s raznim sadržajima. Za potrebe rekreativaca izgrađeno je mnoštvo sportskih terena pa ne čudi što u okolici Jaruna ipak ima najviše zaljubljenika u sport i rekreaciju.

Rekreacija predstavlja jedan od najboljih načina za opuštanje i druženje s prijateljima, a Pan kao ponosni pratitelj rekreativaca prati i podržava sve one koji uživaju u trenucima rekreacije, ali i u pivu nakon. Pan pivo idealan je odabir za sve rekreativce u potrazi za pravim pivskim osvježenjem – jednostavno se otvara, jednostavno pije i jednostavna osvježava jer nudi različite varijante pitkih lagera za svačiji ukus.

Dolaze vrućine pa je nakon rekreacije najbolji potez dobro se osvježiti.

Sadržaj donose Index Pan pivo u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više