Video - Prpić: Izabrao sam njihova snažnog igrača, ali šteta što je tučnjava kratko trajala

IAKO je Medveščak nakon produžetaka dobio Wiena Capitalse i tako opet zasjeo na šesto mjesto EBEL lige, nakon utakmice se najviše pričalo o Joelu Prpiću. "Lička diva" Prpić se nakon druge trećine obračunao s Philippeom Lakosom i pokazao tko je gazda na Šalati.

> Spektakl na Šalati: Medvjedi slavili, Prpić žestoko tukao protivnika

Nakon utakmice smo razgovarali s Prpićem koji nam je ispričao što se dogodilo.

"Nakon gužve pred našim golom, pozvao sam jednog njihovog igrača na 'fight'. Izabrao sam njihovog snažnog igrača, nisam želio imati posla sa slabima jer sam htio da to bude poštena borba. Nažalost, kratko je trajalo, a svi ste vidjeli kako je završilo", kaže Pripić koji je danas bio oduševljen atmosferom na Šalati.

Ništa manje uzbuđen nije bio ni predsjednik kluba Damir Gojanović koji nam je rekao:


"Ponovo je na Šalati bila sjajna atmosfera. Navijači su ponovo stvorili odličan štimung, a tijekom utakmice počeo je padati snijeg što nam je došlo kao naručeno. Snijeg i naša pobjeda su upotpunili ovu idilu na Šalati", kaže Gojanović.

Medveščak je u petak osigurao doigravanje što je bio cilj prije početka sezone. Danas je u šestom odmjeravanju snaga s Bečanima upisao drugu pobjedu ove sezone i ponovo se zasjeo na šesto mjesto EBEL lige. Što možemo očekivati od Medvjeda u doigravanju?

"Imamo odlične navijače koji znaju napraviti zaista sjajnu atmosferu. Uz ovakve navijače, Medveščak ove sezone može daleko, može ostvariti veliki uspjeh", rekao je Gojanović koji nije otkrio na što točno misli.

Pročitajte više