TRANSFERI

VIDEO Rijeka sjajnim videom na Instagramu predstavila prvo zimsko pojačanje

TIBOR HALILOVIĆ novi je igrač Rijeke. Ono o čemu smo pisali prije dva dana dobilo je i svoju službenu potvrdu kluba u utorak poslijepodne.

Mladi hrvatski veznjak napustio je Wislu Krakow nakon što je financijski krahirala te se kao slobodan igrač pridružio klubu s Rujevice. 23-godišnji veznjak prošao je sve omladinske kategorije Dinama, igrao za drugu momčad Modrih i zagrebačku Lokomotivu prije nego što se otisnuo u inozemstvo.

Rođak Alena Halilovića u svojoj prvoj inozemnoj sezoni zabio je gol i upisao asistenciju u 27 nastupa u prvenstvu i kupu, da bi zbog lakše ozljede ove sezone izbrojao tek 11 nastupa.

Ugovor na dvije i pol godine

Nakon što je uspješno prošao liječnički pregled, Tibor Halilović potpisao je ugovor s Rijekom na dvije i pol godine uz mogućnost produžetka suradnje na još godinu dana.

"Jako puno znam o Rijeci, klub se jako razvio proteklih godina i laskao mi je ovaj poziv", rekao je Tibor nakon potpisa, pa dodao:

"Moj cilj je što prije početi trenirati s prvom ekipom, pokazati kvalitete i nadam se prilici da pokažem što znam. Vjerujem da ću imati mogućnost pokazati koliko mogu."

Istaknuo na kojoj poziciji može najviše pokazati

Halilović je u Wisli igrao na poziciji središnjeg veznjaka koji podjednako može odigrati u oba smjera igre, ali je naglasio gdje bi se najbolje osjećao u ekipi Igora Bišćana.

"Najbolje se snalazim na poziciji ofenzivnog veznog, oduvijek igram tu poziciju i tu mogu najviše pokazati", podvukao je.

Halilović je prvo pojačanje Rijeke u zimskom prijelaznom roku nakon što su klub napustili Srđan Grahovac i Leonard Zuta.

Pročitajte više