LIGE PETICE

VIDEO Srbin kojeg želi pola Europe zabio golčinu i bacio komentatora u delirij

Screenshot: Twitter

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ ovog će ljeta napustiti Lazio, objavio je to srpski veznjak svojim suigračima i čelnicima kluba, a vijest je glasno odjeknula u talijanskim medijima. Nakon što se godinama spekuliralo o njegovom odlasku i licitiralo svotom od 100, 150 ili više milijuna eura odštete, sada će konačno doći do rastanka.

Dijete Vojvodine za rimski klub nastupa od 2015. godine i do sada je upisao 224 nastupa u kojima je zabio 46 pogodaka. Sada je došlo vrijeme da napusti Rim, a talijanski Il Messaggero piše da je njegov menadžer Mateja Kežman već postigao dogovor s klubom te da mu Lazio neće raditi probleme.

Sjajna golčina SMS-a

Koliki će to biti gubitak za Lazio, najbolje se vidjelo na jučerašnjoj utakmici Spezije i Lazija u kojoj je rimski klub teškom mukom došao do pobjede na gostovanju. Vjerojatno najatraktivniji potez na utakmici bio je pogodak koji je Savić postigao za 3:3. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK SERGEJA MILINKOVIĆA SAVIĆA

Srpski veznjak je na rubu kaznenog prostora dočekao dugu loptu, primirio ju fantastičnom reakcijom, onda se namjestio u idealnu poziciju te bez većih problema doveo Lazio do trećeg izjednačenja na utakmici, a komentatora bacio u delirij.

Pročitajte više