Premiership

VIDEO Sudac mahao glavom i nervozno poskočio na Lacazetteov promašaj

Foto: Screenshot SportKlub

LIVERPOOL je u derbiju trećeg kola Premiershipa svladao Arsenal rezultatom 3:1. Goste je na Anfieldu u vodstvo doveo Alexandre Lacazette u 25. minuti, a samo devet minuta kasnije Liverpool je golovima Manea i Robertsona već vodio 2:1.

Najveću priliku za izjednačenje je imao upravo spomenuti Lacazette u 63. minuti kada je lijepo izbjegao zaleđe, ali je iz blizine pucao ravno u Alissona Beckera.

Pawson je u drugoj minuti mogao isključiti Manea

Svu pažnju tada je ukrala gesta suca Craiga Pawsona koji je izgledao kao da u nevjerici ispraća veliki promašaj igrača Arsenala. Video je odmah postao hit na društvenim mrežama, a Arsenalovu sudbinu je u 88. minuti zapečatio Diogo Jota.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ REAKCIJU SUCA PAWSONA NA PROMAŠAJ LACAZETTEA.
*Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale.

Sudac Pawson je već u drugoj minuti bio u centru pažnje kada je Mane laktom u glavu pogodio Kierana Tierneyja, ali je tada ocijenio kako je za udarac dovoljno dati žuti karton Senegalcu.

Ipak, kod druge situacije u koju je Mane bio uključen Pawson je dobio pohvalu. Naime, kod gola Senegalca za izjednačenje je umjesto sviranja prekršaja za Liverpool pustio prednosti te se iz dobre odluke suca rodio preokret Liverpoola.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više