VIDEO Tinejdžer zabio gol za preokret u debiju i rasplakao se

Foto: Screenshot

TEŠKO je zamisliti bolji seniorski debi za dijete bilo kojeg kluba od zabijanja gola u preokretu protiv jednog od najjačih protivnika u domaćem prvenstvu. Upravo to se dogodilo 18-godišnjem Nathanu Fernandesu, krilnom napadaču brazilskog prvoligaša Gremija.

Klubu iz Porto Alegrea u goste je u 29. kolu prvenstva došao Flamengo, osvajač prošlogodišnje Copa Americe i jedan od najboljih klubova u Južnoj Americi. Gosti iz Rio de Janeira poveli su golom bivšeg brazilskog reprezentativca Evertona u 42. minuti, ali u drugom dijelu uslijedio je preokret.

Gubili 1:0 pa pobijedili 3:2

U 69. minuti u igru je ušao mladi Fernandes, a u 76. Ferreira je izjednačio na 1:1. Samo pet minuta kasnije Fernandes je u maniri iskusnog strijelca prvi stigao na jednu odbijenu loptu i prizemnim udarcem zabio za vodstvo Gremija.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ FERNANDESOV GOL

Mladom igraču poteklom u klupskoj omladinskoj školi gol u prvom nastupu značio je toliko da je pao na koljena i zaplakao od sreće, okružen oduševljenim suigračima. Do kraja utakmice Andre Henrique dodatno je povisio vodstvo Gremija, a Luiz Araujo ublažio je poraz Flamenga za konačnih 3:2.

 

Pročitajte više