VIDEO Torcida nije pozdravila igrače Hajduka nakon pobjede, Kohorta svoje vrijeđala

Screenshot: Index

HAJDUK je na stadionu Gradski vrt pobijedio Osijek 2:1 te se plasirao u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa. Golove za splitsku momčad postigli su Luka Vušković, kojem je to bio drugi nastup za seniore, te Filip Krovinović. Strijelac Osijeka bio je Filip Živković u završnici utakmice.

Igrači obje momčadi nakon utakmice otišli su do svojih navijača. Torcida nije pozdravila igrače Hajduka, dok je Kohorta vrijeđala momčad trenera Renea Pomsa. Podsjetimo, Hajduku i Osijeku je ovo bila najvažnija utakmica sezone s obzirom na to da će naslov prvaka SuperSport HNL-a gotovo sigurno osvojiti Dinamo.

 

Hajduk, čiji je trener Ivan Leko, u ovu utakmicu ušao je nakon teškog poraza od Dinama (0:4) na Maksimiru. S druge strane, Osječani su u velikoj krizi. U hrvatskom prvenstvu imaju niz od četiri kola bez pobjede, a pogodak protiv Hajduka bio je prvi upravo nakon te četiri utakmice u HNL-u.

Podsjetimo, polufinale Hrvatskog kupa ranije su izborili Slaven Belupo pobjedom nad Rudešom (2:0), Šibenik slavljem nad BSK-om (2:0) i Dinamo, koji je nakon produžetaka izbacio Lokomotivu (3:1). Polufinalni parovi odredit će se ždrijebom, a finale Kupa igrat će se u Rijeci, odnosno na Rujevici.

 

Pročitajte više