LIVERPOOL - SALZBURG 4:3

VIDEO Trener Salzburga sjajnim govorom napalio igrače na Anfieldu

Foto: Screenshot

SALZBURG je u srijedu u 2. kolu Lige prvaka tijesno izgubio u Liverpoolu 4:3 i pobrao simpatije neutralnih navijača diljem Europe.

Momčad Jessea Marscha gubila je 3:0 nakon pola sata, ali je do poluvremena uspjela smanjiti na 3:1 da bi do 60. minute senzacionalno izjednačila golovima Minamina i Haalanda. Aktualni europski prvak ipak je došao do pobjede golom Salaha u 69. minuti, no austrijski prvak odigrao je hrabru utakmicu i dobro namučio Liverpool.

Dva dana nakon utakmice Salzburg je na svojem YouTube kanalu objavio energični govor zanimljivog trenera Jessea Marscha kojim je motivirao svoju momčad.

"Koliko ste prekršaja napravili? Dva? Tri? Ovo nije neka prijateljska utakmica, nego jebena Liga prvaka. Igrate s previše respekta prema njima. U svakom kontaktu, u svakom faulu, na svakoj lopti imate previše respekta. Oni su dobri, ali ne možete tako mlako igrati. Dajte malo fajta, malo energije, uvalite neki lakat. Pokažite im tko ste", govorio je Amerikanac miješajući engleski i njemački.

Kako je momčad prihvatila njegov govor, vidjelo se odmah na otvaranju drugog poluvremena. Minamino je u 56. minuti izjednačio, a samo četiri minute kasnije asistirao je Haalandu za 3:3.

Pročitajte više