Video: U borbi s BBB-ima padali rumunjski policajci i njihove kratke cijevi

NEMOĆNI da se obračunaju s eskalacijom navijačkog nasilja u Temišvaru, temeljni policajci su pozvali u pomoć specijalce. Ali i famozni rumunjski žandari ostali su impresionirani kada su im na crtu stali BBB-i.

Vod oklopljenih i do zuba naoružanih specijalaca krenuo u potjeru za navijačima ulicom u centru grada praćen jednako revnim novinarima i snimateljima.

Sraz s navijačima i ogromnom medijskom pažnjom bio je previše za jednog od specijalaca koji je prvo četveronoške pao na pločnik praćen začuđenim pogledima kolega, ali se pridigao i pridružio kolegama u potjeri.

Nakon što mu je kolega izgubio ravnotežu, drugi specijalac je goneći navijače ostao bez pištolja, a neugodne papirologije, kazne i vjerojatne suspenzije spasio ga je upravo jedan iz snimateljskog čopora koji je bio u potjeri za policajcima. Specijalac u žurbi nije ni primijetio da mu je ispala "kratka cijev".

Snimatelj je pažljivo, s dva prsta, podigao pištolj i povikao za policajcem da je kod njega njegovo osobno naoružanje. Policajac se vratio po pištolj i potom nastavio lov na navijače.

Pročitajte više