VIDEO Uvrijedio ženu bivšeg UFC-ovog prvaka pred njim. Nije dobro prošao

Foto: Screenshot

U AMERIČKOJ saveznoj državi Louisiani, u gradu Youngsvilleu, održana je parada u sklopu Mardi Gras festivala kojim se obilježava američka verzija fašnika. Iz Louisiane je Dustin Poirier, bivši privremeni prvak UFC-a u lakoj kategoriji, te je sa svojom obitelji sudjelovao u paradi. Jedan fan MMA-a odlučio je to iskoristiti kako bi mu uvrijedio ženu.

Stao je pokraj kamioneta kojim se Poirier vozio te mu pokazao poruku na kojoj piše: "Tvoja žena mi je slala poruke". Aludirao je na izjavu Conora McGregora koji je na taj način htio uvrijediti i isprovocirati Poiriera uoči njihovog meča pretprošle godine. UFC-ovoj zvijezdi se to nije svidjelo. Najprije je pozvao čovjeka da priđe te mu pokušao lupiti šamar. Par sekundi kasnije pokazao je namjeru da iskoči iz kombija, ali je čovjek koji je držao poruku već pobjegao.

Poirier je u svojoj posljednjoj borbi pobijedio Michaela Chandlera. Bilo je to u studenom 2022. godine, a američki borac smatra kako bi mu još jedna velika pobjeda mogla donijeti novi napad na pojas prvaka.

 

Pročitajte više