super bowl

VIDEO Zašto zvuči kao da je MVP Super Bowla dobio gromoglasne zvižduke?

Foto: Profimedia

COOPER KUPP, receiver Los Angeles Ramsa, sjajnu sezonu i fenomenalan meč sezone za dramatičnu pobjedu nad Cincinnati Bengalsima 23:20 u Super Bowlu okrunio je MVP naslovom. 

Kupp je u velikom finalu imao dva od tri touchdowna Ramsa, uhvatio je sva četiri dodavanja u posljednjem "driveu", među kojima i onaj na 1.25 do kraja za touchdown koji je Ramsima donio trofej Vincea Lombardija. Kupp je uz spomenuta dva touchdowna imao osam hvatanja i ukupno 92 osvojena jarda.

Usprkos savršenoj partiji u najvažnijoj utakmici te tome što je poslije meča nesebično i zahvalno izjavio: "Ne osjećam se zaslužnim za ovo. Tako sam zahvalan momcima koji su tu, treneru, svojoj obitelji. Toliko sam zahvalan svima koji su me ohrabrili, gurali me naprijed i bili tu na svakom koraku", činilo se da je Kupp prilikom proglašenja MVP-om dobio zvižduke i uvrede i to na stadionu Ramsa. 

Nakon što je proglašen MVP-jem, SoFi stadionom naizgled su se prolomili gromoglasni zvižduci. Međutim, to nije bilo zviždanje, nego uzvikivanje njegovog prezimena "Kuuup", koje zviči kao "Buuuu".

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ UZVIKE ZA MVP-a SUPER BOWLA

Pročitajte više