DAVIS CUP

VIDEO Ždrijeb parova Davis Cup susreta Hrvatske i Indije: Gojo će prvi na teren

Screenshot: Hrvatski teniski savez

DANAS je u Zagrebu u 12 sati održan ždrijeb parova za Davis Cup ogled Hrvatske i Indije. Pobjednik dvoboja Hrvatska - Indija izborit će plasman na završni turnir Davis Cupa u Madridu koji će se igrati od 23. do 29. studenoga.

Uvodnu ceremoniju obilježili su govori uzvanika i organizatora ždrijeba, a riječ je dobio i Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba. 

Bandić je zahvalio čelnicima teniske organizacije na ukazanoj prilici da Hrvatska organizira ovoj dvoboj i istaknuo kako hrvatskim tenisačima želi sve pobjede u ovom dvoboju.

Borna Gojo i Prajnesh Gunneswaran će u petak u 15 sati otvoriti susret Hrvatske i Indije u kvalifikacijama za Davis Cup by Rakuten Madrid Finals, u Dvorani 2 Doma sportova u Zagrebu. U nastavku prvog dana igrat će Marin Čilić i Ramkumar Ramanathan.

U subotu u 15 sati program drugog dana otvorit će parovi. Mate Pavić i Franko Škugor nominirani su za Hrvatsku, a Rohan Bopanna i Leander Paes za Indiju. Slijede subotnji mečevi singla. Prvi će u akciji biti Čilić i Gunneswaran, a na kraju vikenda na rasporedu je dvoboj Gojo - Ramanathan.

Parovi: 

Prvi par: Borna Gojo - Prajnesh Gunneswaran

Drugi par: Marin Čilić - Ramkumar Ramanathan

Treći par (parovi): Pavić/Škugor - Ramanathan/Paes

Četvrti par: Borna Gojo - Ramkumar Ramanathan

Peti par: Marin Čilić - Prajnesh Gunneswaran

Pročitajte više